Bestel en leveringsvoorwaarden voor gelegenheidskaarten

 1. Bij een bestelling wordt een aanbetaling gevraagd van 80% van het totaalbedrag. Bij betaling verklaart u de voorwaarden van Soeltan drukwerken te hebben ingezien en deze te aanvaarden.
 2. Restbetaling geschiedt bij het ophalen/verzenden van de producten. Zonder een bon worden de kaarten niet afgegeven of verzonden.
 3. Bij het annuleren van een bestelling, worden er administratiekosten berekend van 15 euro en eventuele reeds gemaakte kosten. De mogelijkheid bestaat dat de bestelling
  op een later tijdstip alsnog plaats vindt. In dit geval ontvangt u een te goed nota. Indien van toepassing worden de gemaakte kosten in mindering gebracht op uw aanbetaling.
 4.  Fouten in de tekst, die niet aan ons te wijten zijn, kunnen veranderd worden. Er worden dan wel lay-out cq drukkosten berekend van minimaal 35 euro. U krijgt van tevoren een digitale proefdruk te zien. De definitieve controle wordt altijd door u gedaan en goedgekeurd.
 5.  Bij aflevering (af bedrijf) krijgt u de gelegenheid de kaarten te controleren en te tellen. Wij dragen geen verantwoording als de kaarten niet door u gecontroleerd worden in bijzijn van onze medewerkers. Hierna is reclamering niet meer mogelijk.
 6. Alle kaarten worden ongevouwen geleverd zonder envelop, tenzij er in onze mappen een envelop bij de kaart is geplakt. Sommige kaarten bestaan uit meerdere onderdelen welke door uzelf in elkaar te worden gezet.
 7. Wij mogen geen proef modellen of kopieën ervan afstaan aan de klanten.
 8. Bij verzending per post / koerier worden de leveringsvoorwaarden van deze bedrijven van toepassingen en verklaart u akkoord te gaan met deze voorwaarden,.
 9. Alle prijzen zijn in euro’s exclusief btw, tenzij anders vermeld.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen