Digitale drukkerij

Bij Soeltan maken wij alles op onze eigen digitale productie machines. Zo bent gegarandeerd van kwalitatieve hoogwaardige eind producten. Wij maken onze producten in kleine en grote oplage die helemaal met de wens van de klant wordt ontworpen. 

Papier
Papier

Het uiteindelijke resultaat van de bedrukking ligt aan het papier dat wij gebruiken. Het meest gebruikte mc-mat en mc-gloss worden door ons weinig gebruikt. Deze mist namelijk de voelbare structuur, het reliëf, de vezels, die het echte gevoel geven van een mooie kaart. Hierdoor maken veelal gebruik van papiersoorten van hoge kwaliteit die het eindresultaat juist dat extra meerwaarde geven. Zo werken wij met papier van Fedrigoni en van Arjowiggins.

Xerox Vivid

Met onze Xerox machines kunnen wij kaarten bedrukken met goud, zilver en wit. Deze “kleuren” zijn speciaal ontwikkeld om een extra mooi effect op de kaart te creëren. Juist met het bedrukken van een naam in het goud of zilver, maakt de kaart compleet.

Xerox Vivid
Foliedruk
Foliedruk

Bij het bedrukken met folie wordt een stuk tekst of figuur glimmend op het papier. Wij bedrukken de folie op de ambachtelijke manier met een foliepers en cliché of met de moderne sleeking (folieprint) methode. Het verschil in kwaliteit is uitzonderlijk groot. Door gebruik te maken van de cliché methode wordt een deel van de letters of figuur als het ware in het papier geduwd. Waardoor het effect zoals een glimmend reliëf in het papier komt. Bij de sleeking methode ligt de folie op het papier en zijn de letters of figuur niet voelbaar.   

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen